houtskelet strobalenwoning - adresjes | Ecobouwers.be

U bent hier

houtskelet strobalenwoning - adresjes

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Jehanneman
05/11/2008 - 12:03

dag allen,

Volgend jaar beginnen we aan de bouw van een huis geïsoleerd met strobalen. Het idee om met strobalen te bouwen werd ons ingefluisterd op dit forum door onder anderen onze architect die we diezelfde dag op miraculeuse wijze hebben leren kennen via dit forum. Bij deze, mensen wees verwittigd, op een forum wat onschuldige vragen stellen, kan je soms veel verder brengen dan je dacht.
Dit terzijde,..., strobalenbouw dus.
Onze bouwgrond bevindt zich in Dendermonde en aangezien we inwijkelingen zijn en onze architect niet van de streek is , ondervinden we wat moeilijkheden om aan 'adresjes' te geraken van goeie/betrouwbare aannemers, electriciens, loodgieters,... Mijn vriendin en ik hebben totaal geen ervaring in heel het bouwgebeuren dus zijn we extra op onze hoeden.
Als er mensen in Oost-Vlaanderen onlangs hebben gebouwd of aan het bouwen zijn en nu al kunnen zeggen dat ze over de ene of de andere stielman/aannemer/loodgieter/... uitzonderlijk tevreden zijn dan zouden we het enorm appreciëren moesten jullie ons een telefoonnummer of naam kunnen doorgeven.

Voor de strobalenbouwers, hebben jullie adresjes voor het houtskelet want dat is niet meteen een standaard skelet.

Aan allen die aan het bouwen zijn, wens ik enorm veel sterkte en plezier met de werken en al diegenen die zoals ons in de voorbereidende fase zitten, hou het hoofd cool en geniet ervan in plaats van te stressen (ik ben een beetje tegen mijzelf aan het praten nu :-).

Alvast bedankt.

JO

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.