Merknamen op dit forum | Ecobouwers.be

U bent hier

Merknamen op dit forum

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
29/10/2008 - 22:59

Sommige deelnemers op dit forum veranderen merknamen in een soort letterspelletje en plegen hiermee een soort zelf censuur. Andere deelnemers vermelden ze gewoon. In de forumregels kan ik niet terugvinden dat het vermelden van merknamen ongewenst is.
Zelf ben ik ook een voorstander om de dingen te benoemen naar wat ze zijn. Het is juist cruciale informatie over welk merk het gaat. Als er ongewente reclame wordt gemaakt is daar toch een moderator voor.

3 Reacties

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
30/10/2008 - 01:06
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Volledig mee eens. In soms is het echt te gek voor woorden hoe kost wa kost vermeden wordt dat er een merknaam genoemd wordt. In een andere topic wordt dan weer schaamteloos over merken gepraat zoals in die discussie over 2 merken speksteenkachels.

afbeelding van filip van bever
30/10/2008 - 09:09

Als we (als particulieren) op een duidelijke wijze van gedacht willen wisselen: De dingen gewoon bij naam en toenaam noemen. Als een fabrikant iets goed fabriceert (milieuvriendelijk, zuinig,...), of juist iets slecht, , dan mag dit ook duidelijk gezegd worden.
Bijv. 'Ecopower' in plaats van 'Ecop..wer'...

Wie merkennamen wil noemen om echt reclame te maken, is hier aan het verkeerde adres.

afbeelding van yannik
30/10/2008 - 12:14

Ik stem ook voor

voor 4
tegen .

;-)

"Wie merkennamen wil noemen om echt reclame te maken, is
hier aan het verkeerde adres."
inderdaad, zelfcontrole genoeg.

Yannik

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.