verwarmen loods | Ecobouwers.be

U bent hier

verwarmen loods

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van marcel-2
17/10/2008 - 11:27

Ik heb een loods van 350 m2 en met schuin dak, wat in de nok zo'n 6 meter hoog zal zijn. onderste helft is enkelsteens, dak is van platen. Bovendien grote schuifdeuren. Kortom slecht geisoleerd.

Kan iemand mij vertellen of ik dit vorstvrij kan houden (liever nog naar circa 10 of 12 graden) met een mobiel systeem dat ik t.z.t. mee kan nemen en waarvoor ik geen leidingen hoef aan te leggen.

Wat zou dit in aanschaf (nieuw of 2e-hands) moeten kosten en wat zijn ongeveer de stookkosten (of hoe lang doe je met een liter olie/petroleum/gas oid).

Bij voorbaat dank.
Gr. Marcel

1 Reactie

Reacties

afbeelding van marc-4
17/10/2008 - 13:15

ik denk met de gegeven specificaties dat je ergens tussen de 50 à 100KW zal uitkomen. BTW 1l stookolie omvat +/- 10KW aan energie.
een propaangas, kerosine of diesel warmluchtkanon zal het enige mobiele zijn en niet één van de kleinste. Indien je geen rookgassen binnenin wil zal je ee diesel warmluchtkanon moeten nemen met schoorsteen welke je via een buis naar buiten kan leiden.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.