Ombouw van verwarmingsketel | Ecobouwers.be

U bent hier

Ombouw van verwarmingsketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van stijn-22
08/10/2008 - 12:29

Ik heb een tijdje geleden een woonwagen gekocht in Nederland. In die woonwagen staat een verwarmigstoestel van het merk Nefit (Nederlandse firma) geinstalleerd. De woonwagen staat momenteel in Belgie. Nu moet ik het toestel laten ombouwen van aardgas naar propaan. Al snel bleek dat het verwarmigstoestel niet over de grens had mogen komen.
Ik heb reeds gebeld met Nefit Nederland en Buderus Belgie maar geen van beide willen het toestel ombouwen omdat het oven een Nederlands toestel gaat dat in Belgie is geplaatst!!
Wie weet waar ik terecht kan om de ketel te laten ombouwen?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
08/10/2008 - 12:41
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

waarom mocht het niet over de grens komen
en voor een technieeker is dattoch geen probleem zou ik denken,ken er niets van maar zal toch maar te maken hebben met inspuitstuk van gas en afregelen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.