pelletkachel | Ecobouwers.be

U bent hier

pelletkachel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van erik-33
07/10/2008 - 15:38

Beste Jos

Blijkbaar heeft U al veel problemen gehad met Uw pelletkachel. Zelf beschik ik over een MCZ SOLAR kachel. Op enkele instllatieproblemen na werkt deze kachel uitstekend en kan ik er niets slechts op aanmerken. Ik heb wel gemerkt dat pellets van granilux en badger de beste resultaten geven. Badger geeft iets meer stof dan granilux maar geeft daarentegen weer meer warmte af. Als je nog problemen hebt met de onsteking van de pellets kan ik je adviseren om de mensen van "eco-heating.be" even te contacteren, zij hebben mij op een correcte en eerlijke manier geholpen. Heb enkel een paar dagen moeten wachten, maar hun service is OK.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.