ombouw naar hho hybride | Ecobouwers.be

U bent hier

ombouw naar hho hybride

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van hybrideombouw
04/10/2008 - 13:33

Op uw bericht dat er geen ombouwspecialist of leverancier bekend is: wij zijn sinds kort leverancier van H2O generatoren. Deze kunnen naar wens eenvoudig zelf worden ingebouwd, of dit laten doen bij een van onze inbouwspecialisten: kijk eens op onze site: www.h2ohybride.nl of www.hybrideombouw.nl voor meer info. En...het systeem werkt echt, minimaal 20% besparing!

3 Reacties

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
05/10/2008 - 09:42
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Ja die H2O generatoren werken prima: ik het er zelfs thuis een paar geïnstalleerd van het merk Grohe. Ze leveren zeker voldoende debiet om aan de vraag te kunnen voldoen. Die 20% besparing lukt wel als je ze verstandig gebruikt.

afbeelding van rene-11
05/10/2008 - 10:23

Reclame maken voor uw eigen produkt heeft geen enkele waarde.

Op uw site ben ik geen enkele verwijzing naar een onafhankelijke organisatie tegengekomen zoals VITO of TNO, Tuv.

Zolang u niets voorlegd lijkt het mij beter dat we uw produkt onder het hoofdstuk "fantasieverhalen" onderbrengen.

afbeelding van Anonieme gebruiker
05/10/2008 - 20:17
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

I dno maar op Youtube vindt ge serieus wat filmkes over zulke HHO generatoren. En niet van firma's maar van particulieren die ze zelf maken en praktisch allen zeggen dat ze werken. Ik weet ni maar zouden die da allemaal zomaar doen?

Zelf twijfel ik er aan om het eens te proberen. 'k Heb nen ouwe MB 190D staan waarbij het ni al te veel kwaad kan om eens mee te prutsen. Zo'n kant en klaar systeem lijkt me wel wa maar de prijs op die site lijkt me wel hoog als ge ziet hoe simpel zoiets is.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.