btw op pv installatie | Ecobouwers.be

U bent hier

btw op pv installatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van geert devos
03/10/2008 - 15:02

Hallo,
ben bezig met de offertes voor een pv installatie (kostprijs ong. 22000 eur) op een oud magazijn, die ik momenteel gebruik als garage.
Vraag is nu : de werken aan 6 %(oud gebouw) of 21% (geen woning). Maakt natuurlijk wel een klein verschil op het totale kostenplaatje.
Nochtans gevonden op een site van de BTW : werken aan garages zijn aan 21% , doch mogen aan 6% indien garage door zijn nut en gebruik onderdeel uitmaakt van de woning (hoeft er zelfs niet aan te palen).
Op zijn minst ruimte voor discussie/interpretatie.

concreet : indien ik toch laat facturen aan 6% en de BTW-administratie verwerpt mijn argumenten , welke zijn de negatieve gevolgen : verschil aan BTW betalen + boete van hoeveel ?
Iemand al iets dergelijks meegemaakt ?

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.