premie passiefhuis voor verbouwing? | Ecobouwers.be

U bent hier

premie passiefhuis voor verbouwing?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van peter vp
02/10/2008 - 17:32

Heeft iemand ervaring of de premie en de belastingsvermindering voor het bouwen volgens passiefhuisstandaard voor het verbouwen van een gedeelte van het woonhuis in aanmerking komt?
Ik bouw een nieuwe living en keuken aan mijn huis en deze ruimte wordt passief de rest van het huis niet. Het nieuwe gedeelte is met passiefhuisbinnendeuren van de rest afgesloten. Het nieuw gedeelte sluit aan op mijn oude living en keuken die na de verbouwing voor de zaak gebruikt worden. Spijtig genoeg kan ik de bovenverdieping met slaapkamers en badkamer enkel bereiken door de zaak en ga ik deze voorlopig nog niet ombouwen tot passiefhuis.

Peter

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Bart humbeeck - @Home
02/10/2008 - 21:42

je zult een passief-certificaat moeten bekomen voor dat afgesloten deel ; overleg dus eens met het passiefhuisplatform of je hiervoor in aanmerking komt ?

afbeelding van peter vp
03/10/2008 - 16:02

Ja Bart. Deze heb ik reeds gecontacteerd maar zij weten het ook niet. Daarom mijn vraag hier.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.