Detectie ongewenste luchtstromen in woning | Ecobouwers.be

U bent hier

Detectie ongewenste luchtstromen in woning

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
02/10/2008 - 10:26

Hallo,

Bestaan en rookpatronen of iets dergelijks om ongewenste koude luchtstromen te volgen? Ik hab al geprobeerd met een kaarsvlam maar zonder veel succes.
Ik zit met een zwakke luchtstroom langsheen de vloer: dit doet het weldoende effekt van een geïsoleerde vloer voor een gooed deel teniet.

Dank voor jullie hulp,
Danny

1 Reactie

Reacties

afbeelding van jd
02/10/2008 - 11:26
JD

Je kan es proberen in een discotheek-verhuur een rookmachine te huren. Ik vermoed dat je de luchtstroom snel zal zien als je hiermee wat rook in de ruimte blaast.

Er bestaan ook speciale lucifers die veel rook maken en langer branden. Deze worden bvb gebruikt om rookdetectoren te testen. Je kan hetzelfde effect bekomen door een bundel wierookstokjes aan te steken.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.