warmwaterdistributie | Ecobouwers.be

U bent hier

warmwaterdistributie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van fbollens
28/09/2008 - 12:20

Tot nu toe geen probleem met de verdeling van het warm sanitair water. Leidingen naar badkamers(2)en keuken liggen op minder dan 2,50m van de boiler. Door verbouwing zal de keuken verplaatst worden. De leiding zal dan ong 9 à 10m zijn naar de keuken.
Mijn idee is een kleine 10 liter electrische boiler in een keukenkast onder het aanrecht om zonder verlies warm water te hebben tijdens het koken. Deze boiler aansluiten op de warmwaterleiding die van de centrale boiler komt.
Voordelen (naar mijn idee) geen waterverlies, je kan deze kleine boiler een standaard drukboiler en standaard kraan gebruiken vermits hij via de warmwaterleiding automatisch is aangesloten op het drukvat en de veilgheidsgroep van de grote boiler.
Iemand met een beter idee?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van r.vanrossen@skynet.be
28/09/2008 - 20:19

Laat vallen -voor de keuken- die 10 m lange verbinding met je boiler, die voor je badkamer blijft dienen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.