verlies maar waar | Ecobouwers.be

U bent hier

verlies maar waar

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rita-2
24/09/2008 - 17:20

ik moet 3000 euro bijbetalen voor aardgas
ze hebben het nu 14 dagen in de gaten gehouden en ik moet met een flink verlies zitten ergens
Ik huur dit huis wat moet ik doen en waar kan ik terecht.
de kosten zijn deze voor de eigenaar als de installatie verouderd is en als het daardoor komt,

4 Reacties

Reacties

afbeelding van willem
24/09/2008 - 21:09

Rita, de binnenleiding is verantwoordelijk voor de eigenaar, die kan een installateur laten komen om de binnenleiding te laten afpersen, (op druk zetten met waterkolom) dan komt elke speldeprik eruit.

afbeelding van Ulrik
24/09/2008 - 23:50

Rita

En jij zit maar rustig te surfen ....

Hoe groot het lek is ( als er al een is ) kan je toch snel te weten komen niet ? zet alle verbruikers een paar uur uit en schrijf de tellerstand ap en kontroleer hem een paar uur later en je weet het meteen

heb je een verschil dan is er ongetwijfeld een lek en ik zou het zeker zo snel mogelijk kontroleren voor de woning de lucht in gaat anders is het niet meer nodig ...

Ulrik

afbeelding van wonko
25/09/2008 - 10:33

Vorig jaar was er in onze klimaatwijk iemand die problemen had met zijn meter die bleef doorlopen. Uiteindelijk de gas afgesloten dicht bij de bron (of alle mogelijke kraantjes toegedraaid). Toen bleek dus dat de meter defect was!

Komt dat tegen!
Ik denk niet dat hij een vermindering op zijn factuur heeft gekregen. Was vooral content dat hij door het regelmatig zijn meterstand opnemen gemerkt had dat er iets mis was. Als dat zo blijft doorgaan tot je de rekening krijgt is de schade natuurlijk al een stuk groter.

afbeelding van willem
25/09/2008 - 22:08

Het is wel zo wat Ulrik zegd dat het levensgevaarlijk is, alleen wat hebben "zij" gedaan na constatering van 14 dagen dat je met een flink verlies zit????? Zij hadden dan zelf actie moeten ondernemen door je af te sluiten, en je advies moeten geven hoe verder te handelen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.