dakisolatie | Ecobouwers.be

U bent hier

dakisolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jan-89
20/09/2008 - 20:36

Ik ga mij hellend dak bijkomend isoleren . Tussen de kepers is al een 6cm dikke isomoplaat aangebracht. Op de kepers zijn de panlatten aangebracht met doorop de leien. Tussen de panlatten en de isomo is er een ruimte van 1cm. Deze isomoplaten is zijn dus niet cappilair of dampdoorlatend en zitten echt vastgekneld tussen de kepers. Kan ik tegen deze platen nog een 18cm dikke glaswoldeken aanbrengen afgewerkt met een dampscherm of moet ik deze isomoplaten verwijderen?

2 Reacties

Reacties

afbeelding van r.vanrossen@skynet.be
21/09/2008 - 00:11

Isomoplaten niet dampdoorlatend ?
Dat dacht je maar

afbeelding van lambert-2
21/09/2008 - 15:20

Zit hier met een gelijkaardige vraag. Wil ook extra isolatie aanbrengen, maar dan wel op de vloer van de zolder.
Momenteel ligt er glaswol van 12cm (20 jaar terug). Wat zijn de mogelijkheden, iets laten spuiten, of nog een extra laag van 15cm er boven op maar dan afgerold in de andere richting (90°)

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.