"INTERPELLETS 2008" Stuttgart D. op vrijd 31/10 | Ecobouwers.be

U bent hier

"INTERPELLETS 2008" Stuttgart D. op vrijd 31/10

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van WalterST
18/09/2008 - 20:17

Hallo PELLETvrienden.

Van Woe 29 october tem vrijdag 31 october zal de INTERPELLETS 2008 beurs plaatsvinden in Stuttgart Duitsland.
Ik ben verschillende malen naar de SOLAR beurs geweest in Freiburg maar dit jaar was die in Munchen en dat was me te ver. Ik heb nu ook PV panelen en dit onderwerp is nu een beetje over zijn (en mijn) hoogtepunt heen.
Op die beurzen ben ik gegrepen door de PELLET microbe en ben me hierin aan het verdiepen sinds enige tijd.
(voorlopig toch) Niet voor commerciele doeleinden maar enkel uit interesse. Ook om een pelletkachel in mijn eigen woning te kunnen plaatsen. In mijn geval betekend dit veel lezen, veel vragen, kortom vanalles bestuderen eer ik echt overga tot aankoop.
Vorig jaar kriebelde het reeds zeer hard maar dit jaar nog veel meer. Vandaar dat ik graag naar de beurs (zie eventueel: www.interpellets.de ) zou gaan DIT jaar.
Bij voorkeur op de laatste dag, namelijk VRIJDAG 31 october 2008.
Ik wil rijden met de wagen maar ik zou niet graag alleen gaan. Kwestie de tijd gezelliger te verdoen en te kunnen babbelen, discussieren e.d. over dit en andere onderwerpen die hier op dit forum passeren. Ook om mijn zware ecologische voetafdruk hiervan iets te verkleinen (sic...) ?
Ik kan confortabel tot 3 extra passagiers meenemen.
Zijn er personen die me zouden willen vergezellen vanuit (bij voorkeur) HASSELT. Bedoeling is VROEG te vertrekken om na de grote RIT toch nog voldoende TIJD te hebben om op deze BEURS onze PELLET kennis en informatiedrang te voeden.
Nadien gewoon terug huiswaarts maar dan rustig aan met voldoende pause om dan laat (of vroeg) terug thuis te zijn.
Zijn er kandidaten die mee willen ?
Niet allemaal tegelijk. Bij voorkeur eerst HIER op dit forum even verduidelijken waarom en indien interesse en niet dadelijk mijn mailbox bombarderen he.
Ik rij dus en jullie mogen gewoon mee. Toch een goed aanbod dunkt me. Inkom en andere kosten zijn wel voor je zelf he!

Groeten,
Walter (midden 40) uit HASSELT

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.