regenputwater | Ecobouwers.be

U bent hier

regenputwater

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van emmanuel de laere
10/09/2008 - 14:55

We wonen sinds februari 2007 in een nieuwbouw. We hebben een betonnen regenput van 10 000 liter. Na drie schoonmaakbeurten krijgen we nog steeds gekleurd (licht geel) regenwater. Het water heeft geen geur (voor de laatste schoonmaakbeurt stonk het wel). De leiding om het water naar de woning te pompen ligt met een vlotter op het water. We hebben een woning met een plat dak, die behandeld werd met een (zilverkleurige) verf om te voorkomen dat het onderliggende dak vuil zou afgeven in het regenwater.
Heeft iemand tips om ons regenwater alsnog proper te krijgen (het regenwater is aangesloten op de toiletten en de wasmachine)?

Emmanuel

1 Reactie

Reacties

afbeelding van wgb
10/09/2008 - 15:01
wgb

Wat is er voor zilverkleurige verf gebruikt. Ja hebt deze verf op basis van bitumen.
*wgb*

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.