einde contract | Ecobouwers.be

U bent hier

einde contract

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van e. pellens
01/09/2008 - 11:41

uw ref/2152261396
( 541449500000793559)

Deze mail omdat ik tel. niet binnengeraak.
OP 13/7 had ik een schrijven gekregen dat ik schadevergoeding diende te betalen wegens vroegtijdige contractverbreking.
Na tel. onderhoud bleek dat mijn contract niet 1/1/09 ( zoals voorheen reeds tel. was gezegd ) ten einde liep doch wel op 31/1/09.
Hierop werd nota genomen en werd mijn contractbeëindiging op 31/01/09 verbeterd en ingesteld.
ECHTER op 17 aug. krijg ik terug een schrijven dat mijn contract beëindiging op 31/01/09 O was , DOCH ik moet toch wel een schadevergoeding betalen?
Graag had ik geweten wat er nu verkeerd loopt, ik wil zo spoedig mogelijk bij Electrabel weg echter zonder schadevergoeding.
Graag spoedige reactie.

Beleefde groeten,

E. Pellens

2 Reacties

Reacties

afbeelding van marc-15
15/09/2008 - 20:18

Ik heb net ook de ervaring dat Electrabel zich achter een telefoonrobot wegsteekt ipv een call center te bemannen met ECHTE mensen. Misschien worden hun telefoonoperatoren depressief na een paar dagen en zijn ze allemaal met ziekteverlof ?

Ik heb vorige week zonnepanelen geplaatst en wou hier met een operator over spreken om een zo exact mogelijk maandelijks bedrag af te spreken.
Mijn electriciteitsvoorziening zal quasi zelfbedruipend zijn maar ik neem ook gas sinds vorig jaar en heb hiervoor nog geen meterstand moeten doorgeven zodat ik niet weet wat ik mag verwachten.

Als ze echter niet met mij willen spreken en adviseren, dan trek ik mijn conclusies en ga ik eens bij de concurrentie luisteren. Mijn contract loopt toch af binnenkort.

Goe bezig Electrabel, nu weet ik wat ze bedoelen met hun slogan : 't is jouw energie - met andere woorden : 't is uw probleem, trekt er uwe plan mee.

afbeelding van frankdh
16/09/2008 - 14:53

Half december 2007 zonnepanelen in gebruik genomen.
Vriendelijk e-mailtje aan ecopower gestuurd. De maand daarop was er netjes 1/3 van m'n voorschotfaktuur af. Zonder tegenpruttelen.
Go ecopower!

Groetjes,
Frank

PS Het kan dus wel degelijk anders.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.