eiken parket | Ecobouwers.be

U bent hier

eiken parket

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van johan-18
28/08/2008 - 22:17

gegroet
ik heb een vraagje in verband met eiken parket leggen of ik masief eiken parket zwevend kan leggen wat zijn de voor en nadelen
alvast bedankt en met vrindelijke groeten johan

1 Reactie

Reacties

afbeelding van henri-6
29/08/2008 - 06:14

Je kan massief eiken parket zwevend leggen. Dat hebben wij ook gedaan in de living. We hebben daarvoor van de leverancier speciale veren gekregen die je tussen de muren en het parket plaats. Deze veren zetten uit/krimpen in na ge lang de vloer werkt.Voordeel is dat bij verhuis je de vloer er uit zou kunnen halen (al zal dit toch moeilijk gaan omdat de tand schroefverbindingen zeeeeeer goed vast komen te zitten.
Nadelen heb ik nog niet ondervonden (of het zou moeten zijn dat de vloer iets meer kan werken (uitzetten).
Als je overal voldoende ruimte langs de muur houdt kan de vloer voldoende uitzetten en zal de vloer niet bol komen te staan. Bij de leverancier weten ze precies hoe de vloer gelegd moet worden.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.