Tonzon thermoskussen - installateur | Ecobouwers.be

U bent hier

Tonzon thermoskussen - installateur

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
18/08/2008 - 21:46

De firma Tonzon levert wel thermoskussen vloerisolatie aan Belgie maar hun installatieteam werkt niet in ons land. Ik ben dus op zoek naar een installateur voor (Oost-)Vlaanderen.

Groeten
Danny

4 Reacties

Reacties

afbeelding van geraldo
23/08/2008 - 18:17

Misschien kan ik u van dienst zijn? ik heb bijna 90 woningen reeds voorzien van Tonzon thermoskussens. Als u googled op isovloer kunt u mij vinden en uw mailadres even achterlaten voor verdere afstemming? groet, Geraldo

afbeelding van fvo
23/08/2008 - 18:29
Fre

Danny,

Voor die prijzen (op isovloer.nl) en met die techniek kan je beter PUR laten spuiten, is een beetje goedkoper EN je weet dat het gebruikte materiaal buttgb-gekeurd is zodat je misschien subsidies krijgt (afhankelijk van je woonplaats).

afbeelding van depreeuw
29/12/2008 - 10:02

Beste mensen ;
willen we het woord pur stilaan uit onze eco en biomond houden.Dit is een ecologische leugen .We besparen uitputbare grondstoffen, namelijk aardolie, door te isoleren maar souperen ze op aan de productie van het isomateriaal pur en consoorten ?

Kurk is een schitteren en ecologisch hernieuwbaar materiaal.

waarom moeten energofielen naturo-foben worden ????

mark depreeuw
architect
lid van vibe

 hallo,

Sinds kort ben ik installateur van Tonzon in Belgie.

Mocht u nog interesse hebben, dan kom ik graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.