Prijsverhoging na ondertekening bestelbon | Ecobouwers.be

U bent hier

Prijsverhoging na ondertekening bestelbon

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
11/08/2008 - 21:12

Vorige week heb ik Bij Solar Total een bestelling geplaatst van 14 panelen van 210 wp en een Diehl Platinum 3100 omvormer, maar vandaag kreeg ik een telefoontje van de verkoper om te zeggen dat hij zich vergist had. Indien ik zou kiezen voor een SMA Sunny Boy omvormer zou de prijs hetzelfde blijven, maar indien ik absoluut de Diehl Platinum omvormer wil moet ik 10 cent per watt piek bij betalen.

Al bij lijkt me dit toch maar verdacht omdat de verkoper eerst sprak van een vaste watt piek prijs, ongeacht de gekozen materialen. Kan dit zomaar? En wat te denken van dit voorstel? Beide merken lijken me op het eerste zicht aal elkaar gewaagd.

3 Reacties

Reacties

afbeelding van frankyDC
11/08/2008 - 21:24

Een vaste Watt Piek prijs, dat is wat Solar Total (ook bij mij) altijd geclaimd heeft. Heb je de bestelling (offerte) op papier? Dan zou ik er zeker voor gaan.

afbeelding van Anonieme gebruiker
12/08/2008 - 13:55
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Na wat heen en weer gebel heb ik uiteindelijk een schriftelijke en telefonische bevestiging gekregen dat de oorspronkelijke bestelbon gewoon zal uitgevoerd worden aan de overeengekomen prijs. Blijkbaar was er toch een fout geslopen in de prijs, maar is er beslist om toch de aangeboden prijs te laten gelden.

De plannen om zonnepanelen te installeren zijn dus terug hervat, en tegen november zouden er 14 Trina panelen van 210 watt piek op ons dak moeten liggen, gekoppeld aan een Diehl Platinum 3100 omvormer :-)

afbeelding van jef-14
12/08/2008 - 14:54

Solar Total slaagt er telkens opnieuw in het te verknallen.
Hun fout proberen afschuiven op hun klant ....
Veel goeds lees je toch niet van deze firma of het komt van verborgen werknemers.
Dus mensen ALS je bij ST besteld sta op je strepen, weiger alternatieve voorstellen, eis specificaties van de panelen en de omvormer.
St zal blijkbaar altijd blijven proberen.....

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.