hoe lang wachten op renovatiepremie antwerpen? | Ecobouwers.be

U bent hier

hoe lang wachten op renovatiepremie antwerpen?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van laura
08/08/2008 - 14:00

Hallo,

Eind juni hadden wij bericht gekregen dat we een renovatiepremie van 8010 euro zouden krijgen.
Nu vraag ik me af hoe lang het ongeveer zou duren eer we die krijgen? Er staat binnen de 4 maanden, maar is het bij jullie sneller gegaan of is het effectief die 4 maanden?

Groetjes,
laura

3 Reacties

Reacties

afbeelding van laura
11/08/2008 - 22:55

niemand die iets weet hiervan?

groetjes,
laura

afbeelding van stijn-13
12/08/2008 - 12:26

beste,

wij dienden onze premie in in mei. normaal moet je antwoord krijgen binnen de drie maand. Ik heb zelf al meermaals gebeld omdat er blijkbaar enekele stukken ontbraken in ons dossier en uit deze gesprekken bleek het volgende.

De bevestigingsbrief van het dossier wordt niet meer verstuurd om tijd te besparen. Als de dossierhouder het dossier volledig heeft verklaard, gaat dit naar een andere persoon die de facturen nakijkt en berekend waar je recht op hebt. nadien krijg je dan een antwoord. Na goedkeuring bedraagt de uitbetaling nog eens drie maand denk ik.

afbeelding van patrica
08/10/2008 - 11:58

wij hebben eind mei onze renovatiepremie aangevraagd, binnen de maand brief dat alles in hun bezit was en we binnen de 3 maand gingen berich krijgen vanal da niet in aanmerking te komen en bedrag premie.
eind augustus nog niks gehoord, wisten niet goed wat te doen beroep aantekenen of niet? Heb naar desbetreffende dienst gebeld, persoon aan telefoon raadde niet aan beroep aan te tekenen omdat dan ons dossier ook moest verhuizen van Gent naar Brussel en zo nog meer achterstand zou oplopen.
Mail gestuurd naar referentepersoon (die vermeld staat op eerste brief) vrij vlug reactie gehad van die meneer met de melding dat hij ging nakijken hoever dossier stond.
2 weken later later mail dat dossier agfewerkt was en dat we onze brief van goedkeuring en bedrag premie binnen de week gingen krijgen, is ook zo gebeurt, eind september hadden we brief met bedrag dat ons binnen 2 - 3 maad zou uitbetaald worden.
Misschien direct referentepersoon contacteren als alles wat aansleept, bij ons dus gelukt om zo schot in de zaak te krijgen, nu wachten op premie waarschijnlijk kerstgeschenkje.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.