CV in keuken geplaatst/gehangen. | Ecobouwers.be

U bent hier

CV in keuken geplaatst/gehangen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van gilliam
26/07/2008 - 16:22

Hallo,

FF een vraagje. In m'n huurwoning wordt binnenkort CV geplaatst. Men had eerst beloofd dat deze in m'n kelder zou worden geplaatst, die er zo ongeveer onder ligt, aangezien ik parterre woon en mensen in andere woonblok ernaast die parterre wonnen dit ook hebben, althans van 1 van de twee families weet ik dat en de buurman 2 meter naast mijn voordeur heeft CV ook in kelder. Kan nu schijnbaar echter niet of heb in begin verkeerde informatie van woningstgt gekregen, maar mijn kelder zou niet onder het 'maaiveld' liggen kreeg ik als antw. van de loodgieter die net beneden bezig was en waar ik dit aan vroeg.
De buizen (3 of 4 st)van CV zijn wel al naar boven geboord en steken in de keukenvloer naar buiten. Rest komt nog.
Vond CV ketel in kleine keuken niet echt uitzien, ook qua buizen door kamers etc. en onhandig, kan nml zo ook geen hoge koelkast meer plaatsen naast keukenblok.

Weet ook niet hoe dit zit met veligheid etc. Zijn woonbloks/appartementen die toch al heel wat jaren oud zijn.

Kan iemand mij hier op antw. waarom men dit zo doet en wat 'maaiveld' voor betekenis heeft.

Er liggen trouwens gasleidingen.

Dank U

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.