Isolatie tussen verdiep en zolder | Ecobouwers.be

U bent hier

Isolatie tussen verdiep en zolder

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jvb
08/07/2008 - 07:50
jvb

Wij hebben, aangezien we de financiele middelen nog niet hebben voor een nieuw dak, onze verdieping geïsoleerd. 12 cm rotswol tussen de kepers. Is het nu verstandig, rekening houdende dat we binnen een paar jaar een nieuw dak zullen steken, om een dampscherm aan te brengen hieronder? Meestal doen ze dit toch om condensatie te vermijden in de isolatie en zit het dampscherm aan de 'warme' zijde. Maar onze zolder is in de winter ijskoud (dus dan zou het dampscherm goed zitten), maar in de zomer is het er pokkeheet, en dan zou het dampscherm eigenlijk aan de zolderkant moeten zitten. En kunnen de kepers nog 'ademen' met zo een dampscherm? Bedankt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.