passiefhuis | Ecobouwers.be

U bent hier

passiefhuis

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jo goeminne
02/07/2008 - 15:05

Hallo,
Is er iemand bereid om zijn passiefhuis open te zetten voor een bezoekje voor 2 personen.
Wij hebben reeds een grond gekocht en zijn van plan er een passiefhuis op te zetten. Ik ben door mijn werk met bouwen bezig en besef dat passiefbouwen de toekomst moet worden.
Mijn vrouw daarentegen is nog niet overtuigd. Daarom zoek ik iemand die even zijn passiefhuis kan openstellen zodat mijn vrouw overtuigd wordt dat het wooncomfort behouden blijft ook zonder conventionele verwarming ed.
We wonen momenteel in centrum Gent.
alvast bedankt voor jullie reacties
jo

4 Reacties

Reacties

afbeelding van gommer
02/07/2008 - 16:15

Zie banner van het energieforum: 18 en 19 oktober is het openhuizendag. Zou je niet beter wachten tot dan?

afbeelding van nathalie de snijder
02/07/2008 - 16:50

Kom 13 en 14 september zeker naar de PassiveHouse2008,dé beurs van energiezuinig bouwen! Want dan kunnen bouwlustigen en vaklui allerhande zich in de Brusselse Tour & Taxis-hallen volledig laten onderdompelen in de wereld van energiezuinige woningen en passiefhuizen. Een 60-tal standhouders laat u er kennismaken met haar producten, diensten en toegepaste ervaringen. Lezingen en filmpjes bieden u de mogelijkheid u verder te informeren. De aanwezigheid, op zondag, van een panel van passiefbewoners laat u toe uw meest prangende vragen aan hun ervaring te onderwerpen. En alsof dat nog niet genoeg is, voorzien wij het hele weekend gratis deskundig planadvies! Binnenkort komt er meer informatie op de site van het passiefhuisplatform.

afbeelding van jo goeminne
02/07/2008 - 20:46

stond reeds op de agenda

afbeelding van frederic-8
05/07/2008 - 20:29

als je een passiefhuis wilt bekijken kan je ook meer informatie vinden op www.biopassive.be

ook in wallonie zijn er regelmatig vb op
http://passive-aventure.vivao.be/ (een architecte, zelf nog nooit niet bezocht)

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.