Opbrengsten PV zonnepanelen Juni 2008 | Ecobouwers.be

U bent hier

Opbrengsten PV zonnepanelen Juni 2008

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rik-14
30/06/2008 - 23:10

Het is weer zover. De maand Juni is voorbij en wij veronderstellen dat U allen staat te popelen om uw opbrengsten in de Sonnenertrag databank in te brengen. ( http://www.sonnenertrag.eu/?lang=nl ) Zo kunt U dan de eigen opbrengsten vergelijken met die van uw streekgenoten, provincie of België.
In de achtergrond wordt er gewerkt aan sommige nieuwigheden/verbeteringen. Een nieuwe functionaliteit werd nu reeds toegevoegd onder "mijn statistieken". Er kan nu een vergelijkingsgrafiek gemaakt worden om uw installatie te vergelijken met die van maximum 10 andere installaties. U kan dit uitvoeren voor de periode van een kalenderjaar of voor een periode van een welbepaalde maand.

Nog een zonnige zomer toegewenst,

Rik

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.