geduld = ecologische deugd? | Ecobouwers.be

U bent hier

geduld = ecologische deugd?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van frankyDC
18/06/2008 - 21:19

Het begint er op te lijken dat ecologisch zijn heel wat geduld vergt:

- het duurt maanden eer de premies van de vlaamse overheid in orde zijn (is eindelijk gelukt!)
- het duurt maanden eer de GSC procedure rond is, en dan naar het schijnt (heb nog geen ervaring, want ik zit nog in het wachten eer de procedure ok is) nog 'k weet niet hoe lang eer je je betaling krijgt
- het forum van de BBL dat ofwel wreed traag is, ofwel (zoals de laatste dagen) meer afwezig dan aanwezig is

Tja, geduld is een schoon deugd...

1 Reactie

Reacties

afbeelding van lucvt
18/06/2008 - 22:37

Franky

geduld of is het gewoon een kwestie van geluk?

Ik vroeg eind januari de 10% Vlaamse subsidie en ontving die eind vorige week op de bankrekening. Ik kreeg wel geen brief of uitleg maar de som lijkt me heel correct te zijn.

Ik noteerde halverwege maart dat de 1000 Kwh werd bereikt, en ik ontving van Gaselwest de GSC op 11 juni. Mijn buur deed zijn aanvraag meer dan een maand vroeger en ontving ook op 11 juni zijn 450 euro. Blijkbaar worden de aanvragen gegroepeerd en als je als laatste nog binnen die groep valt, dan krijg je vlug de beloofde centen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.