bulex thermomax f 35 e | Ecobouwers.be

U bent hier

bulex thermomax f 35 e

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ivan vermeulen
12/06/2008 - 09:27

sinds januari 2006 heb ik een bulex thermomax F 35 condensatieketel met een onderhoudscontract na 6 maanden begonnen de problemen met water dat in mijn ketel liep...over de printplaat. dit gebeurde ongeveer om de 5 maanden.
al 9 keer zijn de mensen van het onderhoudscontract langs geweest en elke keer werd de printplaat vervangen.
maar de oorzaak niet gevonden. eerst dacht ik dat het regenwater was dat via het luchtpijpsysteem binnenkwam gezogen.Ik heb (allemaal luchtpijpen door bulex zelf geleverd ) verschillende opstellingen gehad maar het probleem bleef aan .Nu blijkt dat het koppelstuk tussen de ketel en de luchtpijp
niet perfect past op de ketel zelf waardoor er condensaat in de ketel liep. volgens mij een constructiefout . IK heb het koppelstuk terug binnen gegeven bij
van marcke in februari dit jaar en wacht nog steeds op een nieuw stuk. heeft er nog iemand zo een ketel en heeft u er problemen mee? en wat kan ik nog doen ????? Moest gewoon even mijn frustratie kwijt .bedankt om te lezen.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van glen
27/06/2008 - 17:26

Ik heb zelf een thermomax F24 geinstalleerd en had in het begin ook het probleem dat er wat water uit de ketel lekte. Bleek gewoon de stop te zijn van het bakje waarin het slip van het condensaat wordt opgevangen. Even aandraaien en probleem opgelost.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.