ivm installateurs voor energiebesp.instal. | Ecobouwers.be

U bent hier

ivm installateurs voor energiebesp.instal.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van asmithiam
02/06/2008 - 20:19

http://kbo-bce-ps.economie.fgov.be/ps/kbo_ps/kbo_search.jsp?lang=nl&dest=ST

Als iedereen eens kijkt op deze site met alle info ivm installateurs voor gelijk welke uitvoering van werken.

Kunnen jullie zien welke beroepsbekwaamheden de installateur heeft.En of hij al dan niet ook technisch aangelegd is.Want tussen verkopen en degelijke plaatsing is een groot verschil.De meeste pelletverkopers zijn mensen die niets met de installatiewereld te maken hebben gehad maar plots een gat in de markt hebben gezien.En via achterpoortjes en zonder aantoon van kennis toch geregistreerd aannemer zijn.Spijtig.

Helaas voor de producten die zij verkopen.

Want uit ervaring weet ik dat een degelijk geplaatste pelletkachel zeker een zuinige en goede werking heeft.

Mijn kachel werd geinstalleerd door Green Coast Energy van aan de kust.En zij kwamen wel tot over Gent.Zij plaatsten mijn Extraflame ecologica pelletkachel.

4 Reacties

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
02/06/2008 - 20:36
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Alsof dit enige garantie biedt...

afbeelding van asmithiam
02/06/2008 - 20:41

Een garantie messchien niet maar je weet toch wel of je met iemand te maken hebt die toch wel enige opleiding heeft gehad.

afbeelding van asmithiam
02/06/2008 - 20:43

Bij aanwerving van gelijk wie vraag je toch ook meestal naar diploma's of beroepskennis

afbeelding van lucvt
02/06/2008 - 21:11

betrouwbare aannemer?

Voor je een factuur betaalt die gaat over energiebesparende uitgaven of over diefstalbeveiliging, maak dan tenminste dat de clausule voor het bekomen van de belaatingvermindering erop staat (mag ook in een bijlage)alsook de gebruikte materialen.

Bovendien betaal je het best op een bankrekening die op die factuur vermeld is en niet zomaar op een rekening die vermeld is op een apart bijgevoegd overschrijvingsformulier.

Ik vul soms belastingbrieven in voor kennissen of vrienden en één van die aannemers vroeg 35 euro voor die wettelijk verplichte clausule. De klant had helaas de factuur al betaald.
Na herhaaldelijk bellen naar die slotenmaker in Heule, kreeg de klant uiteindelijk de belofte dat hij gratis een bijlage zou opsturen. Maar na twee weken heeft ie nog niks ontvangen. Veel beloven maar weinig geven, ...?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.