zwembad cover | Ecobouwers.be

U bent hier

zwembad cover

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van griet-2
27/05/2008 - 16:45

Hallo,

Ik zou graag een zwembad cover installeren. Ik weet echter nog niet voldoende van de mogelijke voor- en nadelen van de bestaande systemen. Er zijn dan ook zoveel mogelijkheden! Heeft iemand hier ervaring mee en kan iemand me helpen bij deze beslissing? Alle info is welkom!

mvg
Griet

5 Reacties

Reacties

afbeelding van bartjeuh
27/05/2008 - 17:03

Dan zou het nuttig zijn om eerst een zwembad te installeren. Je kan natuurlijk die cover ook gewoon op je grasmat leggen, zodat iedereen in de waan is dat daar een zwembad onder ligt, maar van zodra iemand dit door heeft, sla je wel een bijzonder mal figuur in je buurt.

Dus: eerst een zwembad aanleggen! En vervolgens wat kinderen uitnodigen en eens flink laten plonzen, spledderen en joelen, zodat de hele wijde omgeving er niet "naast kan horen". Als er dan een paar jaar later wat "sleet" begint op te komen (lees: niemand kijkt nog naar jullie op als "Zij die zich een zwembad kunnen permitteren"), dan kan het plaatsen van een cover een nieuw elan betekenen!

afbeelding van pol-3
27/05/2008 - 18:50
pol

das nu wel belachelijke opmerking!!!!!!!!!

er is niets mis aan een zwembad!

hierdoor blijf je wel langer fit en kan je langer belastingen betalen

en als het dan nog met zonnewarmte verwarmt wordt nog das ist zeker in orde

afbeelding van marc-15
27/05/2008 - 22:10

@ Bartjeuh : zielig ...

afbeelding van sammy-1
28/05/2008 - 09:00

Dan ik vind dat iedereen een zwembad moet maak in de tuin. Want langer belasting betaal, is goed. Is heel goed. Die extra inkomst kan de Staat heel goed gebruik. Dat helpt ook voor de vergrijzing en zo.

afbeelding van patrick-44
29/05/2008 - 15:40

we hebben een intex zwembad en vorig jaar zo'n bubbeltes folie op gelegd. Volgens kennissen zou het helpen, wel ik heb geen verbetering gezien.

Wat nog het beste help is een zonnecollector - zelfs een goedkoop type voor op het gras te leggen.

Dit jaar zijn we toen het zonnig was, naar 27C gegaan op 13000 liter.

Patrick

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.