koudebrug aansluiting 2 zadeldaken | Ecobouwers.be

U bent hier

koudebrug aansluiting 2 zadeldaken

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Yoda
19/05/2008 - 12:42

Goede middag,

Ons te renoveren huis bestaat uit een twee delen. Beide delen hebben een zadeldak en eindigen op een verschillende hoogten. Wij zijn van plan om het dak te renoveren en een nieuwe paramentsteen (zodat we extra isolatie kunnen steken). Ons dak zouden we isoleren met 8cm PUR (powerroof) met daaronder nog een twintigtal cm rotswol. Onze buitenmuur zouden we isoleren met 12cm PUR. Maar, we zitten met een probleem hoe we de aansluiting tussen beide daken koudebrug-vrij kunnen maken. Laagste dak sluit immer altijd aan om paramentsteen hoogste dak. Een mogelijkheid bestaat erin om onder het lood, een steen perinsul te steken.

Hebben jullie andere ideeën?

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.