condens verwarmingsketel | Ecobouwers.be

U bent hier

condens verwarmingsketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van joseph meyns
13/05/2008 - 22:52

ik heb een Rapido Econpact condensverwarmingstoestel.
nu heb ik een probleem en de installateur kan/wil me niet echt helpen.
weet iemand waar ik een technisch vertegenwoordiger van dit merk kan vinden ?
(het probleem is dat het toestel dat werkt zonder aparte boiler automatisch zonder enige tussenkomst switched van "ECO" naar "Comfort". Men heeft mij gezegd dat het toestel altijd op "Comfort" zou moeten staan net omdat ik geen boiler heb. Het gevolg is dat op de ogenblikken dat het toestel op "ECO" staat ik geen warm water meer heb aan de kraan...)
Hopelijk kan iemand mij helpen. Een plaatselijke chaufagists dacht dat het misschien de printplaat zou kunnen zijn maar die wou die liever niet vervangen omdat hij twijfelt of het dat wel is...

1 Reactie

Reacties

afbeelding van joseph meyns
20/05/2008 - 19:17

Joseph Meyns schrijft:
> ik heb een Rapido Econpact condensverwarmingstoestel.
> nu heb ik een probleem en de installateur kan/wil me niet echt helpen.
> weet iemand waar ik een technisch vertegenwoordiger van dit merk kan vinden ?
> (het probleem is dat het toestel dat werkt zonder aparte boiler automatisch zonder enige tussenkomst switched van "ECO" naar "Comfort". Men heeft mij gezegd dat het toestel altijd op "Comfort" zou moeten staan net omdat ik geen boiler heb. Het gevolg is dat op de ogenblikken dat het toestel op "ECO" staat ik geen warm water meer heb aan de kraan...)
> Hopelijk kan iemand mij helpen. Een plaatselijke chaufagists dacht dat het misschien de printplaat zou kunnen zijn maar die wou die liever niet vervangen omdat hij twijfelt of het dat wel is...

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.