Ecobeton water Technologies nv | Ecobouwers.be

U bent hier

Ecobeton water Technologies nv

De basisactiviteit van ecobeton water technologies N.V. dateert van in het jaar 1910. Van een ambachtelijke vervaardiging van betonproducten evolueerden wij naar een industriële productie van prefab betonelementen voor diverse toepassingen.

Sinds 1973 bieden wij onze klanten met succes totaaloplossingen aan. Een leefwereld zonder water, elektriciteit, verwarming en koeling is hedendaags ondenkbaar geworden. Daar tegenover staan de hoge energiekosten en de schade die we allen toebrengen aan het milieu. De taken van onze senior projectingenieurs beperken zich niet tot het zoeken naar oplossingen voor de waterproblematiek. Tevens dienen deze oplossingen te voldoen aan de hoogst gestelde eisen die het milieu respecteren en dienen zij te beantwoorden aan de laatste stand van de techniek en de wetgeving. 

Op deze site kunnen professionals technische informatie opvragen over onze producten. Deze technische informatie vinden zij op productniveau en indien gewenst kunnen zij een gepersonaliseerde offerte aanvragen. Particulieren kunnen door ons productgamma bladeren en contact met ons of een professioneel 'eco water center' opnemen.

Activiteit: 
  • Aannemer
Categorie: 
  • Verwarming en Zonwering
  • Regenwater
Hasseltsesteenweg 119
3800 Sint-Truiden Limburg
België
011 68 00 92