ELD - a collective way of thinking

eld [at] eld.be
+32 3 24 29 400

Jan Blockxstraat 1
2018 Antwerpen
België

Werken aan de evolutie van onze gebouwde omgeving, is een grote verantwoordelijkheid tegenover zowel de maatschappij van vandaag als die van morgen.
Door dit ernstig te nemen, streeft het team van eld ernaar om elk project op een duurzame manier te benaderen en vorm te geven.

Elk project is gebouwd op een lange termijn visie, met betrekking tot de gehele levenscyclus van een gebouw en de impact ervan op onze omgeving.
Onze mensen worden gedreven door het besef dat de bredere aspecten van een project bijdragen aan de ontwikkeling van de mensheid. Dit motiveert ons om elke keer weer goed werk te leveren.

eld streeft naar lange termijn relaties met haar cliënten, waarbij oplossingen worden gecreëerd voor de behoeften van de cliënt in elke specifieke context. Klanttevredenheid wordt gegarandeerd door een intelligente balans van 'value for money' in alle aspecten.
Door een collectieve manier van denken, worden voortdurend nieuwe ideeën geboren, die op een duurzame manier vorm geven aan de toekomst van onze gebouwde omgeving.