Architecten Atelier Archi4 | Ecobouwers.be

U bent hier

Architecten Atelier Archi4

Architecten Atelier Archi4 is een architectenbureau met meer dan 40 jaar ervaring in bio-ecologisch bouwen en verbouwen, en lag mee aan de wieg van het huidige VIBE, en de strobalenbouw in België. Momenteel bestaat het uit twee architecten.

Naast het ecologisch bouwen, hechten we veel belang aan het biologische aspect nl het creëren van een gezond binnenklimaat!  Zeker in een huidig klimaat waar duurzaamheid en energiebesparing bovenaan staan (waar we óók achter staan), willen wij tegelijkertijd de nadruk blijven leggen op het gezondheidsaspect en stellen we een gebruik van natuurlijke, nagroeibare materialen mee bovenaan.

Architecten Atelier Archi4 is participant van VIBE en heeft hier het driesterren label. De verbinding tussen mens en natuur staan centraal in onze architectuur. Onze gebouwen houden de mens gezond en zijn in harmonie met hun omgeving, zonder deze te hypothekeren. Wij denken op lange termijn In onze bouwmethodes en in het gebruik van bouwmaterialen. Wij bouwen op maat van de gebruiker, met respect voor de omgeving en rekeninghoudend met de toekomstige generaties. We geven unieke bouwprojecten vorm met een intens ontwerpproces als basis. Hierbij staan uitwisseling van ideeën en dialoog tussen opdrachtgever en architect centraal.

Activiteit: 
  • Adviseur
  • Architect
Moorkensplein 17
2140 Borgerhout Antwerpen
België
03/236.68.54
Steven Bydekerke en Martine Peeters
***