Meewerken aan Ecobouwers | Ecobouwers.be

U bent hier

Meewerken aan Ecobouwers

Help je graag mee aan wereld die draait op schone, hernieuwbare energie en waarin grondstoffen niet verloren gaan? Ben je gepassioneerd door duurzaam bouwen en wil je die kennis graag doorgeven? Of weet je mensen te begeesteren door je creatieve pen? Ecobouwers is altijd op zoek naar helpende handen. Vertel ons je straffe trekjes, wat je graag doet,... en wordt deel van het Ecobouwers-team. 

Twijfel niet en vervoeg ons nog vandaag

Vertel ons wie je bent, wat je graag doet en hoe je ons kunt helpen. 

Wie zoeken wij?

 • Mensen met verhalen
  Heb je een blog, interessante ervaringen, een opvallende woning, een goed idee... of wil je gewoon eens graag guest-bloggen op onze site? Dan ben jij de m/v die wij graag beter leren kennen. 
 • Scherpe en creatieve pennen
  Weet jij de puntjes op de i zetten? Of heb je journalistieke trekjes? … Help dan mee onze website en facebookpagina razend interessant te houden. 
 • Zij die orde in de chaos weten te scheppen
  Ons forum is een grabbelton vol informatie, meningen, contacten en inzichten, maar soms durft het overzicht wel een verloren te gaan. Hou mee de boel in orde door te modereren, discussies een juiste plaats te geven en pretbedervers naar andere oorden te sturen.  
 • Mensen met een oog voor beelden
  Neem je wel eens graag een kiekje met (quasi-)professioneel resultaat, of tover je de meest interessante infographics uit je klavier? Geef je op en help Ecobouwers mee een mooie smoel te geven. 

Ecobouwers.be draait volledig op basis van een actieve online-community. Jij bepaalt mee de inhoud! De focus ligt op het verschaffen van informatie en inspiratie aan een brede groep van bouwheren en niet op het creëren van polemiek. Wij willen opbouwen, niet afbreken. 

> Meld je aan, stuur een mailtje naar info [at] ecobouwers [dot] be