zuurstofvoorziening atmosferische ketel | Ecobouwers.be

U bent hier

zuurstofvoorziening atmosferische ketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van benny-5
26/06/2005 - 10:28

Beste

Ter voorbereiding van m'n balansventilatie wens ik m'n huidige CV 36kW af te zonderen van de rest van m'n woning. Ik dacht om een soort van stookhok te creeren van 2 a 3m² geplaatst onder ee schuin dak. Vermits de CV ketel niet tegen een buitegevel staat en de ruimte onderaan ook binnen de luchtdidchte schil zit kan ik alleen via het dak verse lucht binnekrijgen.
Ik dacht van een 5tal buizen diamer 80cm van in deze ruimte tot onder de pannen te laten komen met daarbij doorboring van de isolatie. Is dit voldoende en toegelaten?
De buizen die dan de lucht aanvoeren zitten wel lager dan de rookafvoer die tot boven de nok gaat
Moeten deze buizen tot onderaan de CV ketel komen of is de doorboring tot in de ruimte voldoende zijnde ongeveer een meter van het grondniveau grond

Mvg

Benny

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.