Zuurstof en pellets | Ecobouwers.be

U bent hier

Zuurstof en pellets

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van guido-12
17/10/2007 - 20:55

Sinds maart hebben we een c.v. pelletkachel in onze garage staan. Deze heeft tot nu toe af en toe even gebrand voor ons sanitair water. De winter komt er aan en
dan zal hij waarschijnlijk meer moeten werken. Onze leverancier raad ons aan om 2 uitlaten naar buiten te maken van ongeveer 10/10cm elk. Dit om de nodige zuurstof toevoer te hebben. Nu heb ik zeer veel moeite gedaan om onze woning
luchtdicht te maken. In onze garage is er ook WTW, in de garage zelf is er geen afzuiging, toevoer voorzien.
De deur van de garage naar de wasplaats is niet luchtdicht en de garagepoort kan zeker en vast ook nog beter afgesloten worden. Volgens de leverancier zouden de 2 gaten voor ongeveer 60 liter verse lucht/uur moeten zorgen. Ik heb er beetje moeilijk mee om nu 2 gaten in de muur te maken en vrees dan voor een zeer nadelige invloed op onze LEW woning.
Wat denken jullie hierover ?
Alvast bedankt,
Guido

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.