zonwering vensters bestaande woning | Ecobouwers.be

U bent hier

zonwering vensters bestaande woning

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van vicky-3
12/06/2006 - 10:03

Hallo,

wij hebben bij de bouw van onze woning zoveel mogelijk rekening gehouden met de oriëntatie van onze bouwgrond, maar desondanks merken we dat het in bepaalde ruimtes toch behoorlijk warm kan worden. Om airco te vermijden zouden we graag zonnewering plaatsen, bij voorkeur aan de buitenkant. Maar vermits we geen voortuin hebben en we in onze straat aan strenge voorschriften moeten voldoen, mag de zonnewering niet opvallen en moeten kasten eventueel in zelfde RAL-kleuren als de ramen of moeten we opteren voor binnenzonwering. Wie heeft er weet van (betaalbare) systemen voor binnen en buiten? En op wat horen we te letten?

Alvast bedankt,
Vix

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.