zonneboiler, zonnepanelen | Ecobouwers.be

U bent hier

zonneboiler, zonnepanelen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van guido-13
09/11/2005 - 21:47

Ik heb enige tijd geleden 16.5 m² collectoren geplaatst en tot heden niet aangesloten, nu heb ik van mijn architekt een schematje gekregen als hij het ontworpen had, nu zit ik nog met diverse vragen omtrent dit schema,kan ik mj ergens naar wenden om mij uitleg te geven over een thermostatische kraan die hij op een bepaalde plaats tussen plaatste, ik heb een nieuwe tekening gemaakt om er wat duidelijk overzicht in te krijgen, heb de instalatie reeds bijna op punt, maar zou het een en het ander nog willen controleren, is er iemand van de streek van Eeklo die mij eventueel raad kan geven, mij eventueel kan helpen?

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.