Zonneboiler Offerte: kwaliteit? | Ecobouwers.be

U bent hier

Zonneboiler Offerte: kwaliteit?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van WouterV
22/08/2013 - 14:54

Wij hebben heden een zonneboilerofferte ontvangen van Ragiro (RA6000+); voor een bedrag van 3690 euro zou het genoemde systeem worden geïnstalleerd.

Voor details zie bijlage. Het zou om panelen (5m²) gaan voor een opslagvat van 300l. ReSol temperatuursensoren; glycol in de panelen (20liter), Wilo circulatiepomp (1-6l/min), systeem I-Sonne

Onze vraag: heeft iemand positieve ervaring met Ragiro en hun producten?
Tweede vraag: wat denken jullie van het systeem (glycolpanelen). Het zou veel efficiënter zijn dan de vorige generatie panelen met veel minder glycol in.

We wachten ook nog een tweede offerte af, een boiler met vacuümflessen dat overigens vrijwel plat op ons (vlak) dak zou kunnen liggen.

Hartelijk dank voor je advies,

Wouter

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.