zonneboiler

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Naar mijn zoektoch naar een zonneboiler heb ik gemerkt dat er niet veel merken zijn die dit aanbieden, nl atag,viesmann, izen. Is er iemand die nog andere merken kent en zo ja welk is de beste?

groetjen

Reacties

Pascal

Dan heb je nog niet eveel moeite gedaan, lees maar eens op het forum of gebruik je Google eens.

Hans

Hans

Dit vindt ik een dom antwoord . iplv constructief te antwoorden op de vraag , antwoord je naast de vraag op een persoonlijke manier waarvan ik vindt dat je beter zwijgt.

Pascal ik ben ook aan het zoeken en geef je gelijk

Bart

Ik vind dat een domme vraag, en ik geef jullie geen gelijk.
Wij doen ons uiterste best om op zoveel mogelijk vragen een antwoord te geven, ik vermoed dat jij er geen flauw idee van hebt hoeveel tijd daar inkruipt. En dat alles gratis en voor niks. Als ik al die tijd betaald werk zou doen, kon ik mij elk jaar een luxueuse vakantie veroorloven.
En wij schrijven niet graag elke dag hetzelfde. Er is een zoekfunctie op het forum, gebruik dat dan verdorie.
En wiol je merknamen hebben? Tik dan even "zonnepanelen" of "zonnecollectoren" in je Google, en dan krijg je alle merken die je maar wil.
Maar ik zal er in het vervolg het zwijgen toe doen als jij nog eens wat vraagt, als jij daar de voorkeur aan geeft.

Trouwens, ik durf mijn volledige naam op het net zetten, jij verschuilt je achter een hotmail adres.

Hans

Mannen, mannen,

Wat een tijdsverspilling.

Als je niet concreet op een vraag kan antwoorden, hou dan je vingers in je zakken en verspil geen tijd.
Ik denk dat elk van ons de bedoeling heeft te besparen.
Ervaringen en bevindingen zijn constructief.
De rest niet.

Mvgr,

JP

Wel ik vind dat Hans groot gelijk heeft.

Alvorens hier vraagjes te lanceren, doe info op het net en kom hier dan af met onderwerpen waar je iets meer wil van weten of onder elkaar wil bespreken.

Ja wadde, en dat met Pasen, het feest van de vergeving en de chocola.

Maar Hans heeft een punt, echter ik begrijp Bart en Pascal hun vraag wel degelijk. Googlen is heel makkelijk als je weet wat je zoekt. Als je het niet weet, tja wat moet je dan ingeven om te zoeken.
Langs de andere kant, er zijn veel merken. Alvorens op merk te zoeken, lees de vele vraagstaarten over dit onderwerp eens op dit forum. Dan zal je zien dat er veel verschillende systemen zijn. De merken kom je dan ook wel tegen. En ondertussen ken je de voor en nadelen van de verschillende types, en dat is veel belangrijker dan al die merknamen.

Succes en veel leegenot,

Siegfried

En door zelf eerst eens wat te zoeken en je licht hier en daar op te steken met de massa informatie die je vindt, kan je nog gerichter vragen stellen.

Ander voorbeeld: Ik heb al eens gelezen of gehoord, de reden waarom nog zoveel mensen nog altijd bij hun oorspronkelijke energie leverancier zitten, terwijl ze er geld mee kunnen besparen. Wij Belgen zijn lui aangelegd. We nemen niet niet de moeite doen om het eens wat verder uit te spitten.

En lekker iets uitzoeken, kan je ook veel plezier aan beleven ...

Happy Easter allemaal.