wolfgang verraes YBH | Ecobouwers.be

U bent hier

wolfgang verraes YBH

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Casiopeia
01/01/2014 - 13:17

Beste lezers,

ik wil een HSB woning bouwen, ben in staat veel zelf uit te voeren en terechtgekomen bij YBH design build team. De man hierachter is wolfgang verraes. Nu kom ik tijdens het surfen allerlei berichten tegen, ondermeer dat er een rechtszaak was tegen hem wegens bedrieglijk bankroet en nog meer beschuldigingen, toen nog handelend voor de firma Biowood

Het bedrijf Wolfgang Verraes bracht eerder ook al twee "dochters" voort nl Mi Casa en Ipso Facto ?

Wat zijn jullie ervaringen met die bedrijven, is alles wel koosje? Ik wil gewoon niet bedonderd worden (logisch) en veel werken zelf uitvoeren eventueel met een HSB aannemer die dit toelaat (in ruil voor budgetvermindering), maar anderzijds lijkt het mij beter als een HSB " prefab geproduceerd" wordt in een beschermde omgeving en in een paar droge dagen hier wordt opgebouwd, en dit kan een kleine lokale aannemer wellicht niet bieden.

Dank voor uw reacties

1 Reactie

Reacties

afbeelding van walter-8
03/01/2014 - 07:40

Ik denk niet het evident is op je vraag een antwoord te krijgen. Maar zoals altijd in de bouw; als je vertrouwen hebt in mensen of firma's kan je met hen werken. Aan jou om uit te maken of iemand jou vertrouwen waard is.
Het helpt idd ervaringen van anderen te kennen. Maar zoek op fora in de eerste plaats positieve ervaringen. Negatieve ervaringen rechtstreeks plaatsen op een forum is niet evident.

Walter

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.