wie helpt denken aan dakisolatie zonder onderdak? | Ecobouwers.be

U bent hier

wie helpt denken aan dakisolatie zonder onderdak?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van pierke
24/07/2006 - 14:35

Hallo,

Probleem: ik heb een oud, hoog dak, zonder onderdak. Om dit te laten isoleren, moet er dus een nieuw onderdak komen en na prijsoffertes, weet ik dat ik dit moeilijk kan betalen (werkuren, ed..)
Vrienden hebben hun oud dak, zonder onderdak laten isoleren met -na voorgaande topics durf ik het bijna niet nog eens te openen- : PUR én zij zijn zeer tevreden. Dus een goede optie voor mij en behoorlijk te doen van prijs (ivm nieuw onderdak ed).
MAAR, ik ben dus niet overtuigd (zie ook de vroegere geopende topics over PUR), op gebied van milieu, op gebied van garantie, enz... MAAR vooral naar de gezondheid van m'n kinderen die straks onder het dak moeten slapen.
Nu zou ik dus alternatieven willen zoeken om m'n dak te isoleren zonder dat er een onderdak onder moet. Ik weet wel dat dit niet de béste metode is, maar het weze zo! Ikzelf heb al zitten denken aan een klein laagje PUR (klein beetje slecht) en dan beslaan met bv. vlasplaten...
Willen jullie eens helpen meedenken aan een behoorlijke oplossing?
Alvast bedankt,
Pierke

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.