Wie heeft er ervaring met Supafil spouwmuurisolatie | Ecobouwers.be

U bent hier

Wie heeft er ervaring met Supafil spouwmuurisolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van luca
21/07/2012 - 22:48

We wonen in de provincie Limburg (Belgie) en zijn op zoek naar een gespecialiseerde firma voor het plaatsen van Supafil spouwmuurisolatie. Momenteel hebben we prijs van 3 firma's. Iso-spouw, Iso Sun en KN Services. Heeft er iemand ervaring met deze firma's. De prijzen liggen tussen de 1550€ en 2550€ voor dezelfde werkzaamheden. Alle voor en nadelen zijn welkom.

2 Reacties

Reacties

Er is nog een firma uit Mechelen die in heel Vlaanderen levert (zijn zelfs van ginder tot bij mij in Kortrijk komen plaatsen)... ISO4U (zie iso4u.be voor gegevens)
De baas die ook meehelpt bij het uitvoeren is zeer vakkundig en vriendelijk en relatief voordellig voor mijn 150m² spouw van 6,5cm (3 gevels)
In ieder geval is dit een goed isolerend product als het werk juist uitgevoerd wordt en nog milieuvriendelijk ook...
Voldoende gaten per m² om een goede spouwvulling te krijgen is belangrijk; de spouw mag ook niet te dun zijn (minstns 3 cm dacht ik bij Supafil, maar staat wellicht op de website van het merk)(is glaswol van de fabrikant Knauf)

afbeelding van Elisabeth
13/09/2012 - 11:56

Ik heb het laten doen door Isospouw, via de groepsaankoop het ACW. Ik heb 2 jaar geleden 15€ per m2 betaald.

Contacteer vb. eens ACW limburg.

Ik heb zelf de bovenkant van de spouw en de rolluikkasten dichtgemaakt met resten glaswol die ik nog liggen had.

 

Ik heb geen problemen met vocht o.i.d.

Verbruik vind ik moeilijk te vergelijken omdat de laatste winter niet zo streng was als de 2 vorige en ik tussentijd ook dubbele beglazing en thermostaatkranen geplaatst heb.

Over de afwerking ben ik zeer tevreden: de gaten vallen totaal niet op in de gevel.(kleur van het gebruikte cement om de gaten dicht te stoppen).

Ze hebben de 126m2 bij mij in 1,5 dag volgeblazen en afgewerkt.

Mijn vader heeft zijn huis door een andere firma laten doen en die is ook tevreden. Hij heeft wel iets meer betaald.

Groetjes.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.