Warmtewisselaar lucht/lucht | Ecobouwers.be

U bent hier

Warmtewisselaar lucht/lucht

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mentos
29/08/2010 - 21:33

Hallo,

Voor de zomer plaatsten we een veranda met hoogrendementglas en warmte weerspiegeling (enkel het dak). Hierbij opteerde ik om de centrale verwarming niet door te trekken omdat ik van plan was een airco met warmtepomp te plaatsen. We zijn de zomer echter perfect doorgekomen zonder airco.

Ik overweeg nu om enkel een warmtepomp of warmtewisselaar luch/lucht te plaatsen. Ik heb echter geen idee hoe deze laatste eruit ziet, hoe groot deze is, of er überhaupt een verschil is met een airco en waar verdelers/installateurs te vinden. Kan iemand mij meer informatie geven, eventueel in de vorm van websitesadressen, en eventuele installateurs waar je goeie of slechte ervaring mee had?

Alvast bedankt,
Christophe

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.