VRD Ramen en deuren failliet | Ecobouwers.be

U bent hier

VRD Ramen en deuren failliet

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van cumulus_libre
04/07/2014 - 12:15

hallo,

zijn er mensen die weet hebben van het faillissement van VRD ramen en deuren uit Wetteren? Ze leverden passief schrijnwerk (REHAU) en hebben blijkbaar verschillende mensen teleurgesteld waaronder ook ons..

Naar volgens ik begrepen heb zijn er verschillende rechtzaken hangende, ik had graag contact gehad met de andere partijen? Kent u iemand of voelt u zichzelf ook aangesproken dan had ik het graag geweten,

groetjes
CL

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Ingir
04/07/2014 - 18:20

Gelukkig hebben jullie geen voorschot betaald... zo vaak als leveranciers van ramen/deuren, keukens/badkamers maar ook aannemers failliet gaan, zo vaak nemen zij ook diverse voorschotten mee het faillissement in.

afbeelding van wetteren
05/07/2014 - 21:35

Hallo

wij zijn ook een van de gedupeerde van VRD ramen en deuren

Ik heb gevraagd aan de site beheerders om mijn contact gevens door te geven aan u

Groeten

Wetteren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.