voorbeeldproject renovatie | Ecobouwers.be

U bent hier

voorbeeldproject renovatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van me
12/04/2011 - 21:39
me

Is er iemand die een eigen doorgedreven renovatie heeft uitgevoerd en daarvan wat details wil doorgeven? Ik ben voor een literatuurstudie op zoek naar Vlaamse voorbeeldprojecten. Concreet had ik graag wat fotomateriaal (een paar foto's is genoeg), een algemene beschrijving (wat was er vooraf, wat is er aangepakt), een korte beschrijving van de technieken en de materialen en de plusjes en minnetjes ....

De informatie zou ik gebruiken om een voorbeeld uit te werken van hoe je dergelijke gegevens aantrekkelijk en overzichtelijk voorstelt en wat je er uit kan leren. Op dit moment blijft het bij een voorbeeld, mocht dat ooit veranderen dan contacteer ik de betrokkenen!

Alvast bedankt,

Leen

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.