vochtwering aan buitenkant keldermuur | Ecobouwers.be

U bent hier

vochtwering aan buitenkant keldermuur

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ruth
23/11/2006 - 11:23

Ik ben van plan een huis te kopen en heb een vocht expert naar de kelder laten kijken. Er komt water in de kelder via het terras aan de voordeur en de buitenmuur. De kelder is enkel aan de voorkant ondergronds. De raad de ik heb gekregen is om de voorkant af te graven en dan een hars- of teerlaag te laten aanbrengen aan de buitenkant van de keldermuur en het terras op te breken en terug te laten afdichten. Het graven en opbreken kunnen we zelf doen, maar ik zou graag een grote orde van de kost hebben voor het waterdicht maken vooraleer we het huis kopen. Ik heb telefonisch een paar bedrijven geraadpleegt, maar blijkbaar is het waterdichtmaken langs de buitenkant geen populaire oplossing. Maar deze is ons wel aangeraden door de expert.
Een beetje goede raad zou erg welkom zijn en een grote orde van de prijs ook.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.