VLAREM-Normen | Ecobouwers.be

U bent hier

VLAREM-Normen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

02/12/2009 - 17:28

Ik ben laatstejaarsstudent aan de KHK in Geel, opleiding ind. ing. Ik heb als masterproef de taak een haalbaarheidsstudie uit te voeren voor de installatie van een WKK. Ik ben momenteel op zoek(en kan het nergens vinden), naar wat de VLAREM voorschijft inzake NOx en CO-uistoot bij bedrijven. (bv 15 ppmv) Kan iemand mij een bruikbare link geven of weet iemand op welke waarde deze normen zijn vastgelegd? Alvast bedankt!

4 Reacties

Reacties

03/12/2009 - 11:57

Beste,

 

Misschien eens navragen bij vito?

 

www.vito.be

07/12/2009 - 12:10

Beste Seppen,

in eerste instantie moet je de klasse van de installatie bepalen. Dit doe je door Bijlage I van Vlarem I te overlopen. Vervolgens ga je kijken naar de algemene en sectorale voorwaarden van de installatie in Vlarem II. De volledige up-to-date wetgeving kan je vinden op http://navigator.emis.vito.be/milnav-consult/faces/consultatieOverzicht.jsp

P.S. Soms is het mogelijk van deze voorwaarden af te wijken, bij de vergunningverlenende overheid of als je afwijking aanvraagt bij de bevoegde minister.

Met vriendelijke groeten.

07/12/2009 - 15:40

 

Heb de normen inderdaad gevonden, specifiek voor WKK's.

Bedankt !

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.