verwarming???? | Ecobouwers.be

U bent hier

verwarming????

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van steve-1
01/11/2005 - 16:18

Ik weet het hier niet meer, ZOVEEL tegenstrijdige berichten over verwarming, Ik ga een eenvoudig huis zetten van 12 op 8, onder 2.5 hoog, boven schuine kanten van het dak, in het midden een stuk recht van 2.4 hoog, gewoon normaal huis dus,redelijk goed geisoleerd, ik wil daar natuurlijk graag verwarming in, eventueel in living, zithoek, en keuken, wat ongeveer een grote open ruimte is vloer verwarming (maar das nog niet zeker), maar te zwaar is niet goed voor pendelen of zo iets, 1 of 2 modulens ??? grote onevenheid op dit forum, .....
Kan iemand mij eens wat klaarheid scheppen, DUIDELIJK zeggen waar op te letten, voorstellen doen, welke zaken comfort en financieels gewijs het beste is, en degelijkheid is natuurlijk ook belangrijk, eventueel mail eens een telefoon nr aub, dan kan ik eens bellen, en eens rustig praten met iemand die ervaring heeft, ik zou het heel erg fijn vinden.

alvast vriendelijk bedankt, groetjes

1 Reactie

Reacties

afbeelding van pat-8
01/11/2005 - 22:06

Ik wil je wel helpen.
Vanwaar ben je ergens?
Ik werk als onderhoudstechnieker aan verwarmingsinstallaties.

groeten

patrick

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.