vermindering water | Ecobouwers.be

U bent hier

vermindering water

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van echelpoels
22/03/2007 - 08:46

Wij ontvingen de afrekening van water. Er werd echter geen rekening gehouden met de 2 personen die sinds juli 2005 officiëel ingeschreven zijn op het adres, en er werd dus enkel voor 4 personen de 15 m³ vermindering gegeven ipv voor 6 persnen. Bij de afrekening van vorig jaar was dit ook niet gebeurd, maar op 1/1/05 woonden die mensen daar nog niet. De watermaatschappij zegt dat wij dat toen zelf hadden moeden komen melden. Ik dacht nogthans dat zij via de gemeente de toestand op 1/1 van elk jaar doorkrijgen. Ik kan aannemen dat de verminderin niet voor 2005 kan gegeven worden, maar voor 2006 zouden die mensen toch recht moeten hebben omdat zij op 1/1/2006 toch ook al daar ingeschreven waren. Moet de klant dan opdraaien voor een zogenoemde "communicatiestoornis tussen de gemeente en de watermij" zoals ze mij op de watermij zegden ? Er werd nu dus we een verrekening gemaakt maar slecht rekening houdend vanaf 1/1/2007.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.