ventilatie en condensafvoer bij Celit 4D | Ecobouwers.be

U bent hier

ventilatie en condensafvoer bij Celit 4D

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van didier-4
29/10/2007 - 13:26

Beste,

Wij hebben op ons recent geplaatst dak een combinatie van Celit4D en kunstleien. Aan de dakvoer is een boordplank bevestigd voor bevestiging goot/dakbedekking plat dak. Deze plank ligt+- in hetzelfde vlak als de Celit. Een DIBA-folie komt onder de Celit uit over de boordplank om de waterdichtheid te verzekeren.

De leidekkers hebben de laatste panlat onder de diba gestoken en de leien op de diba gelegd. Daardoor is er eigenlijk geen echte speling meer tussen leien en dakdichting en dus geen mogelijkheid tot ventilatie of snelle condensafvoer (was eronder wel droog dus echt ophoping van water is er ook weer niet.

Mijn vraag nu: is dit een probleem voor de celit? In welke mate zal de condensatie van de 'adem' van de Clit, voor problemen zorgen in deze situatie?

alvast bedankt
Didier

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.